Optimizare SEO
ITEVOPRO ofera servicii profesionale de optimizare SEO pentru a obtine mai multa vizibilitate pentru afacerea dvs., aducandu-va website-ul in topul rezultatelor motoarelor de cautare. Optimizarea pentru motoarele de cautare este optiunea indispensabila daca doresti sa-ti dezvolti afacerea. Este metoda de crestere organica prin intermediul careia afacerea dvs. ajunge la noii potentiali clienti si cresterea vanzarilor.

Top Beneficii

ITEVOPRO - SEO
De ce sa alegi pentru afacerea ta un servici de optimizare SEO?
ITEVOPRO - SEO
Optimizare SEO (Search Engine Optimization) este un proces prin care se îmbunătățește vizibilitatea și clasarea site-ului dvs. web în rezultatele motorului de căutare, cum ar fi Google, Bing sau Yahoo. Scopul principal al optimizării SEO este de a atrage mai mulți clienti organici (adică clienti care vin din căutările pe motoarele de căutare) și de a crește traficul si vaznarile pe site-ul web.

Echipa de specialisti experiementati in SEO de la ITEVOPRO este pregatita si dedicata sa ajute afacerile să-și maximizeze vizibilitatea online și să atragă un trafic calificat către site-urile lor.

Misiunea noastră este să facilităm o creștere durabilă a afacerilor clienților noștri prin intermediul optimizării SEO. Ne angajăm să le oferim clienților noștri un avantaj competitiv pe piața online și să contribuim la dezvoltarea lor pe termen lung.

De ce ITEVOPRO?

Etapele de Optimizare SEO

Auditarea Site-ului

Identificam si prioritizam actiunile de optimizare a elementelor din site-ul tau cu ajutorul celor mai importante soft-uri de marketing disponibile.

SEO Tehnic

Identificam si rezolvam problemele tehnice care tin de SEO precum: redirectionari 301 si 302, erori 404.

Research de cuvinte cheie

Analizam in profunzime volumul expresiilor folosite in cautari pentru tipul tau de afecere cu scopul de a identifica termenii potriviti pentru a-ti asigura cea mai rapida crestere in motoarele de cautare.

Atribuirea cuvintelor cheie

Implementam cuvintele cheie in fiecare pagina a site-ului pentru cresterea in topul rezultatelor motoarelor de cautare, astfel incat potentialii clienti sa-ti gaseasca produsele sau serviciile mult mai repede.

Actiuni de optimizare SEO

Schema markup, Creare Sitemap, Creare fisier robot.txt, Optimizare URL si Slug, Optimizare H1, H2, H3, H4, Etichete titlu si meta descriere, Optimizarea etichetelor si titlurilor existente.

Actualizari SEO

Google isi actualizeaz constant algoritmii care influneteaza pozitionarea site-urilor in motoarele de cautare. Facem actualizari frecvente optimizarilor SEO pentru ca site-ul tau sa fie in pas cu noii algoritmi.

Contact US
Solicita Oferta
Solicita o oferta de optimizare SEO pentru afacerea ta si vom reveni la tine in cel mai scurt timp cu o oferta adaptata necesitatilor tale

GEMs are robotics algorithm for modules that built and optimized for NVIDIA AGX Data should underlie every business decision. Data should underlie every business Yet too often some very human cultural artifacts really lead the business down the certain routes.

John Doe

Codetic

Clients Review
We are glad for our client’s reviews.
0 +
Proiecte finalizate
0 +
Clienti de incredere
0 %
Clienti Satisfacuti
Best Deals​
Explore Solutions